Un agent del Mièi Ambient del Conselh Generau d'Aran, detingut per la vinculació amb la mort de l'ós Cachou

Un agent del Mièi Ambient del Conselh Generau d'Aran, detingut per la vinculació amb la mort de l'ós Cachou

Comença a aclarir-se públicament la mort no natural de l'ós Cachou. Els Mossos d'Esquadra van detenir el dimecres a la tarda a un agent del Mièi Ambient del Conselh Generau d'Aran per la seva vinculació amb la mort de l'ós Cachou, enverinat amb etilenglicol, l'ingredient primari dels anticongelants dels vehiclesL'agent detingut feia uns mesos havia accedit a una plaça per fer el seguiment dels óssos al Pirineu i és veí del Baish Aran, fill d'un conegut polític de la localitat de Les i de la Val d'Aran. El Jutjat d'Instrucció de Vielha a Lleida, va acceptar la personació de les dues associacions IPCENA i FAPAS en el procediment judicial, pretenem tenir la capacitat d'intervenir en el procés, interposant totes les disposicions legals que considerem oportunes per tal que el cas es resolgui amb la màxima rigorositat i que sempre hem apuntat al enverinament com a causa de la mort i no com una mort accidental com pretenien aparentar en un principi. No es descarta que se sumin més detinguts.

 

A mesura que el jutjat que porta la causa ho cregui oportú, s'aniran demostrant i fent públic tots els indicis d'aquest assassinat.
Telenotícies Comarques TV3 (19.11.2020)
Telenotícies Comarques TV3 (19.11.2020)

Llibertat amb càrrecs per a l'agent de Medi Ambient del Conselh Generau d'Aran detingut en relació amb la mort de l'os Cachou

Llibertat amb càrrecs per a l'agent de Medi Ambient del Conselh Generau d'Aran detingut en relació amb la mort de l'os Cachou, després de declarar ahir a la tarda al jutjat de Vielha. Li atribueixen delictes contra la fauna, de revelació de secrets i de prevaricació. Ell nega les acusacions i el seu advocat defensa la seva innocència.

 

Font: Catalunya Ràdio / Catalunya al dia (20.11.2020)